کد خبر : 3374
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 7 سپتامبر 2023 - 13:16
221 views بازدید

قیمت و خرید تخته گوشت چوب گردو تخته گوشت ایکیا تخته گوشت پلاستیکی تخته گوشت شیشه ای دیجی کالا

تخته‌گوشت یکی از ابزارهای مهم و ضروری برای هر آشپزخانه است. این وسیله دارای سطحی صاف بوده و برای خردکردن و تکه‌تکه کردن انواع گوشت، ماهی، سبزی‌ها و میوه‌ها و غیره مورداستفاده قرار می‌گیرد. تخته‌گوشت ابزاری کاربردی و مفید برای ریز کردن، قطعه‌قطعه کردن و ساطوری کردن خوراکی‌هاست. در ادامه مطلب به انواع تخته‌گوشت از جنس‌های مختلف و معیارهای مهم در خرید این محصول اشاره […]

تخته‌گوشت یکی از ابزارهای مهم و ضروری برای هر آشپزخانه است. این وسیله دارای سطحی صاف بوده و برای خردکردن و تکه‌تکه کردن انواع گوشت، ماهی، سبزی‌ها و میوه‌ها و غیره مورداستفاده قرار می‌گیرد. تخته‌گوشت ابزاری کاربردی و مفید برای ریز کردن، قطعه‌قطعه کردن و ساطوری کردن خوراکی‌هاست.

در ادامه مطلب به انواع تخته‌گوشت از جنس‌های مختلف و معیارهای مهم در خرید این محصول اشاره می‌کنیم.

انواع تخته‌گوشت از نظر جنس

تخته‌گوشت از نظر جنس، در انواع زیر تولید و به فروش می‌رسد:

  1. تخته‌گوشت چوبی

قدیمی‌ترین و پراستفاده‌ترین نوع تخته‌گوشت است. دوام بالایی داشته و به‌مرور موجب کندشدن چاقو نمی‌شود. در هنگام خرید به کیفیت آن توجه کنید که آب زیادی به خود جذب نکند.

  1. تخته‌گوشت پلاستیکی

ارزان‌ترین مدل تخت گوشت هستند. هیچ‌گونه آسیبی به چاقو وارد نمی‌کنند و در مقابل نفوذ باکتری به درون ساختار خود مقاوم است. اما در صورت استفاده، شیارهایی روی آن ایجاد می‌شود که محل خوبی برای تجمع باکتری‌ها هستند.

  1. تخته‌گوشت بامبو

زیرمجموعه تخته‌گوشت چوبی است. متریالی بسیار مقاوم و محکم که به آن تخته‌گوشت مادام‌العمر نیز می‌گویند. وزن کمتری نسبت به مدل چوبی دارد و نگهداری از آنها راحت‌تر است.

  1. تخته‌گوشت شیشه‌ای

ظرافت و زیبایی بیشتری نسبت به بقیه مدل‌ها دارند. توصیه می‌شود مدل نشکن و با ضخامت از این جنس را تهیه کنید. عیب آن این است که بعد از کشیدن چاقو روی آن، چاقو کند می‌شود. همچنین سطح آن بعد از مدتی مات می‌شود.

  1. تخته‌گوشت سنگی

ظاهری بسیار چشمگیر و زیبا دارند و بسیار سنگین هستند. در بلندمدت موجب کندشدن چاقو می‌شوند.

۸ نکته کاربردی و مهم برای خرید تخته‌گوشت

نکات زیر را در هنگام خرید تخته‌گوشت در نظر داشته باشید:

  1. ابعاد و اندازه تخته‌گوشت

اندازه تخته‌گوشت را باتوجه‌به عریض و یا باریک بودن سطح پیشخوان آشپزخانه تهیه کنید. بهتر است چند تخته‌گوشت برای مواد غذایی مختلف در آشپزخانه خریداری کنید.

  1. جنس تخته‌گوشت

باتوجه‌به سلیقه شخصی‌تان یکی از انواع تخته‌گوشت در متریال خاص را انتخاب کنید. تخته‌گوشت شیشه‌ای در عین زیبایی، کارایی کمتری دارد. تخته‌گوشت پلاستیکی برای خردکردن مواد پروتئینی مناسب است. تخته‌گوشت چوبی برای تکه‌تکه کردن انواع سبزیجات و میوه‌ها مناسب‌تر است. تخته‌گوشت بامبو برای خردکردن هر دو گروه سبزیجات و پروتئین‌ها مناسب است.

  1. دسته‌دار بودن یا نبودن تخته‌گوشت

این فاکتور کاملاً سلیقه‌ای است. اما دسته‌دار بودن محصول موجب حمل و جابه‌جایی راحت آن می‌شود.

  1. ضخامت و قطر تخته‌گوشت

هر چقدر ضخامت تخته‌گوشت بیشتر باشد، دوام و ثبات آن هنگام استفاده بیشتر خواهد بود. ماندگاری آن نیز بیشتر است.

  1. سهولت و آسانی در استفاده

بهتر است تخته گوشتی تهیه کنید که بتوانید به‌راحتی از آن استفاده کنید. از خرید تخته‌گوشت پایه‌دار بپرهیزید تا بتوانید از دو طرف محصول بهره ببرید.

  1. قابلیت شست‌وشوی راحت

حتماً مدلی تهیه کنید که بتوانید به‌راحتی بشویید تا باکتری‌ها و میکروب‌ها روی سطح آن تجمع نکنند.

  1. رنگ و طرح تخته‌گوشت

رنگ و طرح تخته‌گوشت را متناسب با دکوراسیون آشپزخانه تهیه کنید.

  1. قیمت تخته‌گوشت

جنس، اندازه، کیفیت و غیره مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در قیمت تخت گوشت هستند. طبق سلیقه و بودجه خود، تخته‌گوشت مناسب تهیه و خریداری کنید.

 

برای مشاهده انواع تخته گوشت از لینک زیر به سایت دیجی کالا مراجعه کنید.

به این پست امتیاز دهید.
Rate this post
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات