کد خبر : 5377
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 20 فوریه 2025 - 1:09
15 views بازدید

قیمت و خرید زیر انداز مسافرتی زیرانداز مسافرتی ۶ متری زیرانداز مسافرتی ضد آب دیجی کالا

زیرانداز یکی از لوازم ضروری برای اقامت در فضاهای باز مانند پارک، دریا، جنگل و پیک‌نیک است. چراکه ابزاری چندکاره، ساده و کاربردی برای ایجاد حائل میان کاربر و بستر سرد و مرطوب زمین می‌باشد. بدین ترتیب بعد از گذران یک روز خوش با انواع بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، پادرد و کمردرد، کامتان تلخ نخواهد شد. آشنایی با انواع زیرانداز: انواع مختلفی از زیرانداز در بازار […]

زیرانداز یکی از لوازم ضروری برای اقامت در فضاهای باز مانند پارک، دریا، جنگل و پیک‌نیک است. چراکه ابزاری چندکاره، ساده و کاربردی برای ایجاد حائل میان کاربر و بستر سرد و مرطوب زمین می‌باشد. بدین ترتیب بعد از گذران یک روز خوش با انواع بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، پادرد و کمردرد، کامتان تلخ نخواهد شد.

آشنایی با انواع زیرانداز:

انواع مختلفی از زیرانداز در بازار موجود است تا علاقه‌مندان به سفر و تفرج بسته به موقعیت آب و هوایی مقصد، شرایط بدنی و جسمی همراهان، مدت‌زمان اقامت و هدف از سفر یک نمونه مناسب‌تر را انتخاب نمایند.

  • انواع زیرانداز برحسب طراحی:

زیرانداز تاشو، زیرانداز مسافرتی، زیراندازکمپینگ (کوهنوردی)، زیرانداز ضد آب، زیرانداز فوق فشرده و زیرانداز چندلایه از انواع زیرانداز برحسب طراحی محسوب می‌شوند. هرکدام از نمونه‌های ذکرشده، دارای ویژگی‌های مخصوص به خود هستند.

  • انواع زیرانداز برحسب جنس:

اسپان باند، حصیری، برزنت، پلاستیک، پارچه، پلی‌استر و فوم EVA از انواع جنس زیرانداز محسوب شده، اما پلی‌استر و فوم EVA به دلیل عایق رطوبت و حرارت، محبوب‌ترین جنس بازار در میان گردشگران حرفه‌ای به‌حساب می‌آیند.

  • انواع زیرانداز برحسب ابعاد:

برحسب تعداد نفرات و فضای موردنیاز زیرانداز با طول مناسب را انتخاب نمایید. زیراندازها در چهار سایز، زیراندازهای استاندارد (سایز R) با طول معمول ۱۸۰ سانتی‌متر، زیراندازهای بلند (سایز L) با طول ۲ متر و دسته سوم زیراندازهای کوتاه (سایز S) با طول معمولاً ۱۲۰ سانتی‌متر،‌ تولید می‌شوند. یک دسته دیگر هم وجود دارد که قد این نوع زیرانداز ۱۶۰ سانتی‌متر (سایز WR) است. اغلب زیراندازها دارای عرض استاندارد ۵۰ سانتی‌متر نیز بوده، اما عرض‌های ۶۵ یا ۷۵ سانتی‌متری نیز برای انتخابی آزادانه وجود دارند.

  • انواع زیرانداز برحسب ساختار:

انواع زیرانداز برحسب ساختار نیز شامل مدل‌های زیر است:

  • زیرانداز تشک بادی: قابلیت تنظیم میزان نرمی، امکان بادکردن با پمپ باد یا دهان، حاوی مواد عایق و یا بازتابنده

  • زیرانداز تشک بادی خودبادشو (اتوماتیک): دارای عایق فوم سلول باز، مجهز به شیرهوا، فوق‌العاده راحت و سبک

  • زیرانداز فومی و آکاردئونی: سبک، مقاوم در برابر آسیب، ارزان‌قیمت، طراحی تاشو و جمع‌وجور، سازگار با هر شرایط

  • زیرانداز پتویی: زیراندازهای پتویی یا پارچه‌ای ساخته‌شده از مواد نرم و راحت مانند پلی‌استر

  • زیرانداز چادر: با خاصیت ضد آب و استحکام بالا برای قرارگیری زیر چادر جهت ممانعت از نفوذ رطوبت به داخل چادر

 

ضرورت خرید زیرانداز:

ایجاد بستری امن و استاندارد جهت اقامت طولانی‌مدت در طبیعت از اولین ضروریات خرید یک زیرانداز استاندارد است. در ادامه امکان تجربه یک خواب راحت و آرام، محافظت از کاربر در برابر سرما، گرما، رطوبت و ناهمواری‌های زمین، ارتقا کیفیت سفر، ایجاد سد دفاعی در برابر حمله حشرات و ایجاد فضایی بهداشتی‌تر از دیگر ضرورت‌ها محسوب می‌شوند.

بهترین برندهای تولیدکننده زیرانداز:

کچوا (Quechua)، کینگ کمپ (King Camp)، گرانیت اکوییپمنت (Granite Equipment) و نیچرهایک (Naturehike) چندین مارک معروف و باکیفیت درزمینۀ تولید زیرانداز هستند. باکمی تحقیق در مورد ویژگی‌های محصولات هر برند، نقد و بررسی‌های موجود و درنهایت نیازها و ترجیحات شخصی خود بهترین برند را انتخاب نمایید.

عوامل تأثیرگذار بر قیمت زیرانداز:

قیمت بهترین زیرانداز بسیار متغیر و بستگی به عوامل مختلفی ازجمله برند، مدل، کیفیت ساخت، اندازه، مواد استفاده‌شده و ویژگی‌های اضافی دارد. همچنین بازار و مکان خرید (سنتی یا آنلاین) نیز تأثیر زیادی در قیمت‌ می‌گذارد.

مشخصات یک زیرانداز مرغوب:

یک زیرانداز کاربردی به مشخصات فنی و ظاهری متعددی آراسته است که آن را برای سفرهای پر چالش خارج از شهر مناسب می‌سازد.

  • قابلیت شستشو راحت

  • سبک و کم‌حجم

  • دارای دسته مقاوم برای حمل‌ونقل

  • جنس باکیفیت و مقاوم به پارگی

  • بافت ضخیم جهت ممانعت از عبور خاک، سنگریزه و …

  • جمع شوندگی آسان و اشغال فضای محدود

  • دارای اقلام همراه (کیف، کاور زیپ‌دار، گیره جهت اتصال راحت به کوله)

کاربردهای زیرانداز:

زیرانداز به‌راحتی به‌عنوان روفرشی، زیرسفره‌ای و تشک قابل‌استفاده است. البته بسیاری جهت افزایش ایمنی در ورزش‌های سالنی از نوع مناسب آن بهره می‌برند. حتی در گردش‌های یک‌روزه به‌عنوان بالشتک برای نشستن در کمپ نیز کاربردی است. در سفرهای زیارتی که نیاز به شب‌مانی و اقامت در اتراقگاه‌های بین‌راهی هست، نیز زیرانداز به کارتان می‌آید. توانایی ایجاد یک بستر جهت پرهیز و جلوگیری از آلودگی بدن، لباس‌ها و وسایل نیز بر کارایی این وسیله افزوده است. ولی بیشترین کاربرد این وسیله در طبیعت‌گردی، کمپینگ، کوهنوردی، فعالیت‌های ورزشی سنگین مانند تور با دوچرخه، کویرنوردی، قایق کایاک و … بیان می‌شود.

نکات مهم در خرید زیرانداز:

برای خرید یک زیرانداز با معیارهای اصولی در ابتدا به نیاز خود و خانواده‌تان دقت نمایید. سپس بر اساس تعداد اعضا و لوازم همراه، زیرانداز استاندارد و کارآمدی را گزینش کنید. در ادامه توجه به جنس (ضدآب، مقاوم، ماندگاری بالا)، وزن سبک (قابلیت حمل راحت)، قیمت و تناسب با بودجه‌تان، رنگ‌بندی (چرک تابی) و قابلیت شستشوی راحت (دستی، ماشینی) را نیز مدنظر قرار دهید.

برای مشاهده انواع زیر انداز مسافرتی از لینک زیر به سایت دیجی کالا مراجعه کنید.

به این پست امتیاز دهید.
Rate this post
Likes0Dislikes0
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات